Limba română, întrebare adresată de nechitarobert78, 9 ani în urmă

imi trebuie un text nonliterar

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de inima
1
Dragi copii,Vă invităm să vă alăturaţi campaniei internaţionale“Un fenec pentrufiecare copil”. Dorim să organizăm această campanie pentru salvarea de ladispariţie a fenecului numit şi vulpea deşertului.Ea s-a adaptat condiţiilor de temperaturi foarte ridicate din deşert: urechilei sunt mari, blana are culoarea deşertului, pnă şi tălpile sunt acoperite cu blanăȋ ȃ ca să nu calce pe nisipul fierbinte. Este cea mai mică specie de vulpi. Urechilefoarte mari o ajută să transpire şi să audă foarte bine, mai ales noaptea, cndȃ animalele de deşert devin active.Fenecul este unul dintre cele mai frumoase animale din deşertul Sahara, dar este n pericol de disparie pentru că nurul său scade mereu din cauzaȋ vnătorilor şi mercenarilor ce le omoară pentru blană. Adoptnd o vulpe peȃ ȃ internet, la adresawww.unfenecpentrufiecarecopil.ro, Asociaţia pentru salvareaanimalelor donează cte 1 euro pentru cauza lor. Ajutaţi-ne să le salvăm!ȃCercetătorii de la Grădina Zoologică
Răspuns de ste
1
 "Rețineți !
Calitatea produselor se apreciează sub două aspecte : al caracteristicilor care le determină utilizarea și al influenței asupra calității vieții oamenilor și mediului.
Pentru fiecare caregorie de materiale ,pe grupe de produse ,se apreciază calitatea în funcție de anumite caracteristici.
De regulă,valorificarea produselor se face prin schimb ( proces de vânzare-cumpărare) ,care are loc la magazine.
Modul de expunere se face ținând seama de anumite criterii : domeniul de utilizare,
material,mărime,etc."
Alte întrebări interesante