Limba română, întrebare adresată de mogav1, 9 ani în urmă

in ce loc imaginar sau real ti-ar placea sa-ti petreci vacanta???

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Anasita
6
Sunt multe locuri unde iti poti petrece vacantele, dar eu aleg Tenerife.(aici lasa un alineat, sunt pe tableta si chiar daca incep idee noua nu se vede). Apele sunt curate,iar soarele straluceste mereu. Nispul este foarte fin, iti mangaie pielea la atingerea acestuia. Cerul este curat, niciun nor nu indrazneste sa strice pata de pictura albastra. (Lasa un alineat). Tenerife este de vis.

meyoung: UN LOC DIN NATURA PE CARE VREAU SA-L VIZITEZ

De cativa ani imi propun sa vizitez Lacul Sf. Ana, spec ca in vacanta aceasta de vara voi ajunge acolo.
De cand am auzit ca este singurul lac vulcanic din tara noastra, mi-am propus sa-l vad. Din pozele pe care le-am gasit intr-un atlas pare maret si deosebit. Apa lui clara, pura si de un albastru infinit m-a fascinat din prima clipa. O alta imagine, in care acesta este fotografiat la asfintitul soarelui, il arata ca un urias de foc cu
meyoung: sclipiri de rubine. Mi-l imaginez noaptea, trebuie sa fie infricosator de negru, dar totodata fascinant si impunator. Muntii uriasi care-l imprejmuiesc ii sunt asemeni unor strajeri care-l apara de dusmani, iar norii ce-l acopera din cand in cand sunt ca niste maini uriase care-l mangaie si-l alinta. Trebuie neaparat sa-l vad cu ochii mei.
mogav1: Multumesc mult
Alte întrebări interesante