Limba română, întrebare adresată de alebada57, 8 ani în urmă

In Celo profesia predominantă este cea de inginer. Imaginează-ți că ești IE - inginer de educație. Redactează o scrisoare, de cel puțin 80 de rânduri, adresată unui profesor de pe Pământ, în care să prezinți desfăşurarea orei de comunicare.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de billie16
7

Răspuns:

Dragă profesoară !!!

Draga noastră profesoară de română , vreau să îți transmit că ești cel mai bun și iubitor profesor , înveți copii să învețe și cum să se comporte frumos , te descurci cu asta foarte bine și vreau cu asta să te laud foarte mult , copii trebuie să fie mulțumiți pentru tot ce faci tu !

Așa să faci mai departe , să înveți copii doar de bine , vreau să îți mai spun că copii îți va mulțumi mult în viitor , ești o profesoară care te descurci cu acest lucru , nu este așa de ușor să înveți pe copilași cunoștințe , mulțumită ție copii va avea un viitor mai bun , și îți mulțumesc și eu ție că înveți pe copii doar bine , ci nu rău , căci răul nu face nimic bun , vreau să-ți mai doresc mult noroc și sănătate , ca să înveți câți mai mulți copii , căci doar tu ești responsabil să faci asta , asta este de bine că faci asta , și crede-mă dragă profesoară , peste cât va timp te așteaptă o surpriză minunată care nu o să o uiți niciodată , îți doresc mult succes și ca bunul Dumnezeu să te ai aibă în paza ta , și să te susțină până la ceasul tău de moarte , dar să trăiești veșnic, ca să faci din milioane de copii niște oameni inteligenți și buni la suflet că ține dragă profesoară !!!!!!!!!!!!!

Îți doresc mult SUCCES !!!!!!!

SPER TEAM AJUTAT MACĂR UN PIC , MI SA TERMINAT DEJA IDEILE SI NU MAI POT SCRI MAI DEPARTE ESTE PREA MULT 80 DE RÂNDURI !!!

SUCCESE MAI DEPARTE (◍•ᴗ•◍)❤

( ˘ ³˘)♥

Alte întrebări interesante