Arte, întrebare adresată de girleapaula12, 8 ani în urmă

informatii deapre toate muzeele din lume.Va rog urgent​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maria368022
1

Răspuns:

Cele Mai Mari Muzee De Artă Din Lume și Cele mai Impresionante

1. Louvre

Louvre, situat în Paris, Franța, este cel mai mare muzeu de artă din lume cu o suprafață de 782,910 metri pătrați. Acest muzeu este considerat un monument istoric din Paris și face parte din Palatul Luvru, construit în secolul al X-lea. Această clădire a servit mai întâi ca o cetate înainte de a deveni o reședință regală în 12. Sub regele Ludovic al XIV-lea în 1546, acest palat a fost folosit pentru a găzdui două academii de artă și 1692 ani mai târziu, Muzeul Luvru a fost deschis cu picturile 100. Astăzi, acasă se află în jurul pieselor 537. Louvre este, de asemenea, cel mai vizitat muzeu din lume, primind în fiecare an milioane de vizitatori 38,000.

2. Muzeul Național din China

Al treilea cel mai mare muzeu din lume este Muzeul Național al Chinei. Situat de-a lungul Piața Tiananmen din Beijing, acest site acoperă o zonă de metri patrati 700,000. Acest muzeu a fost creat după ce Muzeul Revoluției Chineze și Muzeul de Istorie Chineză au fuzionat în 1959. Obiectivul său principal este educarea publicului și promovarea istoriei și a artelor din China. Muzeul Național al Chinei găzduiește milioane de piese 1.05 în colecția sa permanentă, incluzând cea mai grea piesă de bronz din lume, simbolul 1,836 Simuwu Ding. Muzeul în sine este situat pe 16 acri într-o clădire cu poveste 4 cu săli de expoziție 28.

3. British Museum

British Museum din Londra este un alt muzeu celebru din lume, fiind in acelasi timp si unul dintre cele mai vechi. Muzeul gazduieste adevarate comori ale lumii, fapt pentru care British Museum este unul dintre cele mai vizitate muzee. Muzeul a fost infiintat pe la jumatatea secolului al XVIII-lea, dupa ce in anul 1753 statul a cumparat colectia impresionanta pe care medicul Sir Hans Sloane o avea si care cuprindea aproximativ 80000 de elemente deosebit de pretioase din punct de vedere istoric si cultural (fosile, medalii, mici statuete si desene). Incepand cu acel moment, colectiile Muzeului Britanic s-au extins considerabil, ceea ce a facut ca in prezent valorile gazduite de catre acestea sa fie impartite in 10 departamente.


girleapaula12: mersi
Alte întrebări interesante