Limba română, întrebare adresată de Bihai, 9 ani în urmă

Intamplare petrecuta in timpul unei expeditii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de giuagiula
3

O EXCURSIE HAZLIE


Eram in excursie. Ne simteam foarte bine. Am fost cu vaporasul. Ne -am distrat de minune. Era un peisaj superb. La intoarcere, am vizitat gradina zoologica.  Am vazut multe animale. Dar mie mi-a placut cel mai mult de cerb. Apoi noi am mers in parc sa ne faca doamna o poza. Din greseala, Stefan s-a asezat pe un musuroi de furnici. Cred ca s-a speriat. Toti am ras.  El striga:
– Ajutor! Ma mananca furnicile!     


Sper  ca te-am ajutat


Răspuns de adrianarata
0
intro zi am fost cu clasa intro expeditie cu un profesor si mergind pe frum am observat ceva ciudat , mam gindit mult timp si mam dus mai departe ca sa nu ma perd de grup peste citeva minute am mai vazut acelasi lucru  dar tot nu intelegeam ce era.
cind am decis sa spionez acea creatura miam chemat si prietenii pentru a o vedea in actiune dupa 15 minute de asteptat am decis sa ne dam baturi dar chiar atunci , a aparut era o sopirca foarte rara cu pelea neteda si culoare stravezie iam facut o poza si si am plecat mai departe cind am ajuns acasa liam aratat tuturor ce am vazut si parintii la fel au fost fascinati . atunci a fost pentru prima data cind am vazut asa o specie uluitoate si am decis sa ne mai ducem in asa expeditii pentru a aflaa mai multe lucrurui interesante

Alte întrebări interesante