Limba română, întrebare adresată de dacianatrifu, 9 ani în urmă

inventati o reclama pentru un produs pe care-l folositi si pe care-l considerati util si de calitate,Puteti alege si dintre obiectele prezentate in stanga paginii. Patine si ciocolata,

DeSCRIETI PE SCURT IN CAIETE O RECLAMA CARE VA
 PLACE FOARTE MULT. INSISTATI ASUPRA ELEMENTELOR CARE VA ATRAG IN MOD DEOSEBIT.


alyana222: iti fac eu o reclama .
alyana222: am luat 10 pentru cea mai buna din scoal

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stoicamarius03
26
Cine nu isi doreste un volum minunat cand renunta la caciula…Asa incepe povestea spusa de acesta reclama TV la Samponul Wash & Go VOLUME.O femeie, o mama, fericita de felul in care arata la serbarea fiului ei.O punere in scena care respecta tiparele publicitatii clasice la produsele de infrumusetare pentru femei.Samponul  Wash & Go îti ofera sansa de a avea un par extraordinar fara bataie de cap.Acest sampon iti ofera volumul pe care l-ai dorit mereu pentru parul tau, si în acelasi timp usurinta în aranjarea lui si la pieptanat.Cu Wash & Go poti obtine rapid aspectul pe care îl doresti pentru parul tau, depunând minimul de efort, si mentinându-ti ritmul obisnuit al vietii.

Răspuns de DidiDia
71
Ciocolată!
Doar astăzi și doar astăzi! Cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae, veți putea ajunge să gustați cea mai minunată ciocolată la un preț special! Promoția este valabilă doar în magazinele mari din țară, unde veți găsi un pachet din 3 ciocolate învelite într-un ambalaj promoțional! Ciocolatele sunt o ciocolată albă cu gust magnific, așa de dulce că veți crede că mușcați ditr-un norișor de zahăr, o ciocolată cu lapte mai gustoasă și mai aromată ca orice altă ciocolată gustată până acum și o ciocolată cu alune de pădure învelite în caramel, cum nu ați mai mâncat până acum! Așa că nu ezitați și veniți să cumpărați ciocolată!
Alte întrebări interesante