Studii sociale, întrebare adresată de alexiaoprea8, 8 ani în urmă

IV. Aranjează în ordinea în care completează corect spațiile punctate din textul de mai jos următoarele cuvinte: prejudecăți, diversitate, solidaritate, superioară, valori, și scrie-le pe foaie în spaţiul liber corespunzător.


Culturile, raportate uncle la altele, se caracterizează prin.......... fiecare având propriul specific. Astfel, nu se poate susţine că o cultură este ..... alteia. Diversitatea culturală, ca și acceptarea sa, reprezintă una dintre cele mai importante ............ale lumii în care trăim. Astfel, sunt de respins manifestările intolerantei care au la bază stereotipuri și..............precum și manifestările lipsei de......................... in societatea noastră.


OFER 50 DE PUNCTE VA ROGGG:(​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeajuncu07
2

Răspuns:

Culturile,raportate unele la altele,se caracterizează prin diversitate fiecare având propriul specific.Astfel,nu se poate susține că o cultura este superioara alteia.Diversitatea culturala,ca și acceptarea sa,reprezinta una dintre cele mai importante valori ale lumii în care trăim.Astfel,sunt de respins manifestările intolerantei care au la baza stereotipuri și prejudecăți precum și manifestările lipsei de solidaritate în societatea noastră.

Explicație:

sper ca team ajutat<3


alexiaoprea8: te ador mulțumesc multttt
andreeajuncu07: cuplacere
andreeajuncu07: pot primi coroana?
alexiaoprea8: da
andreeajuncu07: mersi!
alexiaoprea8: momentan încă nu ma lasa sa dau coroana
alexiaoprea8: peste careva minute o sa ma lase
alexiaoprea8: cateva*
andreeajuncu07: ok!
Alte întrebări interesante