Limba română, întrebare adresată de robertpopa31, 8 ani în urmă

/
K
\
rezumat pt cum să faci să nu citești! DAU COROANAAAAAA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mirongabriela90
55

Explicație:

Lui Charlie Joe Jackson nu-i place să citească. Ar face orice să scape de corvoada asta, doar că atunci când ești la școală, uneori temele te implică și anumite lecturi suplimentare. Până acum Charlie sa descurcat bine, a plătit un prieten cu înghețată să citească în locul lui și să îi povestească acțiunea cărților. Dar a fost prins asupra faptului și chiar pedepsit,oare ce va face? Mai ales că are de pregătit eseul de final de an și toată lumea are așteptări mari de la el.

Însă Charlie e creativ. Poate nu citește dar nu e prost. Găsește un eseu cu un super subiect, se documentează, dar nu poate nici în ruptul capului să citească lecturile ajutătoare. Și se gândește la o soluție, ca finalul de an școlar se apropie cu pași repezi.

Cartea e comică Charlie enumera nenumărate motive că cititul e plictisitor că nu-i plac cărțile sau acțiunea din ele, cunva, se contrazice singur, făcându-l pe cititor să continue să citească relatările.

Deși poate fi asemănător cu Jurnalul unui puști, presărat cu desene și comentarii pe lângă subiect cartea este diferită pt că, dacă celelalte sunt pe tiparul eroul contra lumii. Charlie nu e tocmai un tip cuminte, iar inselatoriile la care se deda nu sunt tocmai de urmat de către cititori.

El detestă să citească și chiar se mândrește cu faptul că e cunoscut în școală pentru asta.

Își minte și părinți și își păcălește și mituieste colegi. Desigur Charlie nu face rău la nimeni, chiar dimpotrivă,. Intrigile lui dau cele mai ciudate și mai neașteptate roade, cu beneficii multiple pentru prieteni săi.

In plus, Charlie e chiar de treabă. Își iubește părinții și sora și vorbește frumos cu ei. Are doi câini la care tine mult. Are o prietenă bună, un interes amoros și mulți prieteni la școală

Alte întrebări interesante