Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Liceul meu in anul 2050 compunere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de antonio9990
2
Ah... anul 2050, am ajuns in viitor, in sfarsit!
Suntem in anul 2050, eu sunt un tanar de 16 ani ce tocmai a intrat la liceu.
Sa va povestesc despre liceul meu. 
Acesta se afla in centrul Megalopolisului in care locuiesc (da, orasele au disparut in urma cu 20 de ani). Acesta se afla la nivelul 10 al unei cladiri cu diferite sedii, intrarea in liceu se face pe baza retinei. In interior sunt 10 sali, in cerc. Noi nu avem program sau orar, fiecare elev este liber sa aleaga sala unde in ziua respectiva va invata viitoarea sa meserie, in interiorul fiecarei clase sunt banci puse in cerc (acesta fiind o metoda prin care toti suntem egali in fata profesorului). Profesorul se afla in centru nostru, si cu ajutorul unei table de sticla tactila ne prezinta diverse informatii, ''ora'', asa cum o numeau bunicii mei in 2017 nu exista in forma sa veche, aceasta s-a transformat intr-un curs de 1 zi in care ni se prezinta strict informatia dintr-un domeniu, nu se amesteca 6 materii cu n informatii ca pe vremea bunicilor... 
Ca aspect exterior liceul este alb sticlam, cladirea in care se afla se roteste odata 30 de minute pentru a avea vedere la diferite puncte a orasului.
Un alt aspect nou, al anului 2050 este acela ca odata la 2 saptamani toti elevii au o ora de astronomie in invatam sa ne ghidam dupa stele. Daap! ati auzit, orele nocturne sunt grozave, dupa cursul de astronomie eu si colegii iesim in oras, ne simtim in siguranta si noaptea, traim intr-o societate in care lucrurile negative au disparut demult.

Ne vedem in viitor curand!

Alte întrebări interesante