lim x-> -1 (3x+2)/(4x^2-3)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
înlocuieşti x=-1 în fracţie şi ai
numărător: 3*(-1)+2=-3+2=-1
numitor: 4*(-1)^2-3=4-3=1
fracţia va fi -1/1 deci rezultatul limitei este -1
numărător: 3*(-1)+2=-3+2=-1
numitor: 4*(-1)^2-3=4-3=1
fracţia va fi -1/1 deci rezultatul limitei este -1
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă