Limba română, întrebare adresată de tudiariupel8ng, 8 ani în urmă

lipsa concentrarii pate afecta....

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefanmauritus888
2

Explicație:

LIPSA CONCENTRĂRII!:

Dificultatile de concentrare se refera la capacitatea scazuta a unei persoane de a-si concentra gandurile asupra unui lucru, situatii, etc. Dificultatile de concentrare pot fi legate de imposibilitatea unei persoane de a sta treaza, de impulsivitatea sau hiperactivitatea acesteia, lipsa de concentrare, etc.

Dificultatile de concentrare se refera la capacitatea scazuta a unei persoane de a-si concentra gandurile asupra unui lucru, situatii, etc. Dificultatile de concentrare pot fi legate de imposibilitatea unei persoane de a sta treaza, de impulsivitatea sau hiperactivitatea acesteia, lipsa de concentrare, etc.Acestea pot fi cauzate de probleme medicale, cognitive sau psihologice, ori pot fi legate de tulburari de somn, folosirea anumitor medicamente, alcool sau droguri.

Dificultatile de concentrare se refera la capacitatea scazuta a unei persoane de a-si concentra gandurile asupra unui lucru, situatii, etc. Dificultatile de concentrare pot fi legate de imposibilitatea unei persoane de a sta treaza, de impulsivitatea sau hiperactivitatea acesteia, lipsa de concentrare, etc.Acestea pot fi cauzate de probleme medicale, cognitive sau psihologice, ori pot fi legate de tulburari de somn, folosirea anumitor medicamente, alcool sau droguri.Dificultatile de concentrare pot fi pe termen lung, ca si in cazul altor tipuri de afectiuni cum ar fi, de exemplu, tulburarea de deficit de atentie sau, pot sa apara ca urmare a unei boli sau a unui alt eveniment.


tudiariupel8ng: multumesc
Alte întrebări interesante