Limba română, întrebare adresată de andra30050, 8 ani în urmă

Lucrați în perechi
Cineva va un subiect despre animale exemple: Crezi că animalele înțeleg limba pe care o vorbim ? Crezi că animalele au sentimente? Și mai multe întrebări ca aceasta și curiozități despre animale pe care noi toți ne întrebăm dacă se întâmplă sau care se vor întâmpla .Un alt elev va porni un text despre subiectul ales.Ambi elevi își vor spune opinia despre text .​


andra30050: DAU COROANĂ
andra30050: mai aștept și alte răspunsuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de puiuflorindraga
1

Răspuns:

Explicație:Parerea mea personala este,ca unele animale inteleg limba pe care o folosim cotidian!Sa luam doar un exemplu:Cainii.....sunt animale foarte inteligente!Cred ca ai vazut ca,atunci cand il mangai si il lauzi,cainele "da" din coada!El se bucura,pt. ca il lauzi si pt. ca a putut intra in gratiile tale,ale stapanului!Cand il certi ,tace,"face "ochii mari si te priveste in ochi!

Cand il hranesti,si tu te asezi pe un scaun,dupa ce termina hrana,vine si se aseaza langa tine,cei de rasa mai mica...intra chiar sub scaun!Prin acest lucru intelege ca tu....esti persoana care il hraneste(lucru esential pt. ei),de aceea ramane in apropierea ta.....pt. ca atunci cand ai nevoie,sa iti intoarca serviciul!De asemenea,cand esti bolnav,intuieste starea in care te aflii!Multi stapani de caini au fost salvati de la moarte de aceste patrupede!Sau cainii "politisti".....pot determina cu precizie raufacatorii,transporturile ilegale,armele sau alte obiecte!Ei executa menevrele pe care i le comanzi!Acum,te rog ,dupa ce citesti ceea ce am scris.....raspunde-mi:Animalele inteleg....limba pe care o vorbim???

Iti doresc o dupa-amiaza perfecta!~

Nota:Daca raspunsul e pe masura asteptarilor tale ...imi poti da coroana!!Altfel......nu o accept!


andra30050: Ce frumos ai vorbit !Ai un vocabular foarte bogat !
andra30050: da o înțeleg
puiuflorindraga: Andra,multumesc pt. apreciere!Raspunsul meu nu e inspirat din manuale!Ci......din propriile "trairi"!!Sa ai o seara splendida!Daca doresti sa dialogam......o poti face!!In ceea ce priveste vocabularul meu......iti recomand sa citesti ...mult!
andra30050: Și eu recomand cititul pe mine mă ajută enorm .Fiecare persoană ar trebui să citească pentru că cititul îți dezvoltă atât vocabularul cât și atât de mult modul de a percepe lucrurile. Când citești ești într-o altă lume pe care nimeni altcineva nu o poate trăi o dată cu tine . Păcat că oameni nu prea mai citesc cărți .
andra30050: .Mereu am sperat ca cuvintele mele și încurajările ...de a citi să îi motiveze și pe alți.Dar se pare că trebuie să faci un pic mai mult ca să încurajezi lumea să citească decât să-i aduci niște cuvinte în vând .Trebuie să aibă propria lui motivație iar de dese ori motivația apare puțin mai târziu
puiuflorindraga: Andra,continua sa citesti!Esti pe drumul cel bun!E adevarat,in "discursul "....exista suficiente greseli !Te rog citeste mai mult despre articolul hotarat!Exemplu:"sa ii motiveze si pe alti".La alti......e necesar sa adaugi articolul hotarat "i"....Se spune :sa ii motiveze si pe altii....cu doi "i"!!Cauta si intelege cand "altii" se scrie cu doi "i"!!Sunt convins ca vei intelege!
puiuflorindraga: Apoi....ai grija cum asezi cuvintele intr-o...fraza!Cei care citesc.....trebuie sa intelega perfect ceea ce doresti sa spui!O seara incantatoare!Mai vorbim!
andra30050: dacă greșesc e autocorectorul eu mereu am fost pe drumul bun
andra30050: și nu prea am timp pentru telefon de la atâta învățat
Alte întrebări interesante