Limba română, întrebare adresată de grisa14, 8 ani în urmă

lucru în perechi.Sunteti producători de televiziune.trebuie să realizați o emisiune de talk-show-urile cu tema: care sunt interesele copiilor de azi? discutați și decideți
a)ce fel de moderator va trebuie;
b)cine trebuie sa fie invitați în studio;
c)pe cine puteți apela prin
telefon din studio ;
d)care sunt întrebările principale la care vreți să auziți răspunsuri;
e)ce conținut ar trebui sa aibă un spot publicitar de anunțare/promovare a emisiunii, astfel încît telespectatorii sa fie interesați s-o urmărească.


Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Adriana12razvan
30

a) Moderator cu experienta una destul de mare b) Cativa parinti a unor copii c) Pe o persoana la dorinta d) 1. Buna ziua dragi telespectatori, urmariti emisiuinea Care sant interesele copiilor de azi, alaturi ii avem pe parintii a unor copii. Prima intrebare este: Care sant interesele copiilor de azi? Parintele 1: In ziua de azi copii nu mai sunt ce a fost inainte, al meu doar pe telefon cu desenele animate pornite sta non-stop, ca sa fac sa nu mai stea trebuie sa il duc in oras sau undeva sa se distreze. Parinte 2: Aveam un telefon mai vechi pe care deja nu il mai folosesc, intr-o zi copilul meu l-a gasit si eu am zis sa il las sa se distreze cu el ca deja nu ma mai folosesc, ideea e ca el este un baietel care iubeste sa comunice, mereu suna si vorbeste cu cineva, sau se uita la diferite desene animate care la televizor nu arata. Parinte 3: Copilul meu inainte numai cu tablet si cu telefonul in mana statea, si cu greu l-am dezvatat, dar cum? I-am povestit despre copilaria mea si toate intamplarile, a doua zi deja nu il mai vad pe telefon, dar il vad ca pleaca afara si se distra cu prietenii sai. Aceasta a fost emisiunea noastra cu parintii copiilor, va urez o zi placuta! e) Un spot publicitar de anuntare / promovare a emisiunii, trebuie sa aiba in primul rand niste oameni care au experienta de a edita, oameni care au experienta in photoshop si de un regizor experimentat.

Sper ca te-am ajutat.

Alte întrebări interesante