Limba română, întrebare adresată de ariadriana49, 8 ani în urmă

Ma ajuta și pe mine cineva cu o compunere? ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lagyglass
0

Răspuns:

Excursie in Cheile Nerei

In aceasta vara eu si cu colegii mei am mers intr o excursie in Cheile Nerei.

Dupa un drum lung si obositor am ajuns la hotel si pentru ca am ajuns destul de tarziu am decis ca o sa mergem maine prin cheile nerei.

Dimineata urmatoare dupa un mic dejun excelent si delicios ne am echipat cu ghiozdanele noastre si am pornit spre Ochiul Beiului,un lac care are o culoare diferita de multe alte lacuri.Cand am ajuns acolo am fost surpinsi sa vedem cat de frumos era si ne am facut destul de multe poze acolo dar nu puteam sa stam toata ziua acolo asa ca ne am mobilizat spre cascada beusnita care din pacate era secata si nu am apucat sa vedem nimc.Ne am intristat foarte tare pentru ca din poze aata magnific dar atunci nu ami era nici macar un firisor de apa.

In aceasi zi am fost si la tunele dar nu am putut termina traseul pentru ca deja erau semne ca o sa ploua curand asa ca ne am intors la hotel unde am mancat cina si ne am pregatit pentru ziua urmatoare.

Ne am trezit mai devreme in acea zi pentru ca aveam un traseul foarte lung de facut doar dus si nu voiam sa ne apuce noaptea pe munte.Urm a sa mergem la lacul [email protected] un drum lung cu multe pauze am ajuns la lac care era absolut magnific ne a impresionat foarte mult.Se spune ca acolo s a fi aruncat chiar dr@cul dupa ce a pierdut un pariu cu un batran dar asta este doar o legenda.

Ne am intors la hotel si deja am inceput sa ne facem bagajele pentru maine pentru ca urma sa ne intoarcem acasa.M a impresionat foarte mult lacul dr@cului si as vrea sa ma reintorc acolo cat de curand.

Alte întrebări interesante