Engleza, întrebare adresată de valiego8, 9 ani în urmă

Ma ajuta si pe mine cineva cu traducerea acestor fragmente ? VA ROOG !!
1. The numerous parks offer shelter from the noise of the big city . Nothing is more relaxing than a quiet stroll and refreshments in St. Jame's Park , near Buckingham Palace , or a long morning walk in Hyde Park . Children will always choose Regent's Park which houses London Zoo or Kensington Gardens , where they can play near Peter Pan's statue.
2. Elegant but expensive restaurants and cafes mix with the most familiar sight and accessible prices of the typical English pub where people enjoy a chat with friends or a game of pool over a pint of beer.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ClauJoaca
1
1. Numeroasele parcuri oferă adăpost de zgomotul orașului mare. Nimic nu este mai relaxant decât o plimbare liniștită și băuturi răcoritoare în Parcul St. Jame lui, aproape de Palatul Buckingham, sau o plimbare de dimineață lung în Hyde Park. Copiii vor alege întotdeauna Regent Park, care găzduiește Grădina Zoologică din Londra sau Kensington Gardens, unde se pot juca in apropiere de statuia lui Peter Pan.
2. Restaurante și cafenele elegante, dar scumpe amesteca cu vederea cele mai familiare și prețurile accesibile ale pub tipic engleză în cazul în care oamenii se bucură de o sesiune de chat cu prietenii sau un joc de biliard pe o halbă de bere.
Răspuns de asacumva
0
1. parcurile numeroase ofera adapost de la zgomotele din oras.nimic nu e mai relaxant ca o linistita si revigoranta plimbare in st james parc, langa palatul buckingham, sau o plimbare lunga plimbare de dimineata in hyde parc.copiii vor alege mereu regent parc care casele gradina zoologica Londra sau gradinile kensington unde ei se pot juca langa statuia lui peter pan.
2. elegant dar scump restaurante si cafenele se mixseaza cu cea mai familiara vedere si preturi accesibile pt o carciuma tipicala Engleza unde lumea incep o diacutie cu prietenii sau un joc de biliard cu o bere.
Alte întrebări interesante