Studii sociale, întrebare adresată de bucur3, 9 ani în urmă

ma ajuta si pe mine cineva la tema de la diregintie o compunere despre droguri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de roza05
0
Drogurile sunt niste daune in viata omului care degradeaza corpul uman si pe viitor poti arata ca o sperietoare.Dar tema nu e in frumusete ci in sanatate....tigara alcoolul si drogurile duc la boli grave cum ar fi hepatita sau cancerul si multe alte boli grave care distrug corpul uman in intregime.
Infectia cu alcool poate duce la deces rapid, si tigarile care le fumeaza si femeile si barbartii si chiar copii de la varsta frageda de 12 ani . Plamanii se infecteaza cu toxinele din tigara si devin de culoare neagra .tigara este produsa din smoala (care este folosita la acopeirea caselor),amoniac (care este folosit pentru curatarea toaletelor ) si multe alte chimicale.
Drogul este cel mai periculos dintoate din ziua de azi ... daca parintii se drogheaza le duc copiilor uun viitor groaznic , desigur si copii incec sa faca acest lucu dar uneori parintii ii input pe copii sa faca asta.

bucur3: noi am discutat de spre asaceva la scoala cel mai puternic drog este heroina ea poate sa sati dea ameteli sa vezi tot felul de imagini si tigarea este un drog chiar si pepsi cu cola si cafeaua cafeaua se bea doar dimineata si seara drogurile poate sati dea fel si fel de droguri cocaina este a 2 cea mai puternica si ele pot deuna cancer parazit etc
Alte întrebări interesante