Geografie, întrebare adresată de ovidiu2409, 8 ani în urmă

ma ajuta si pe mine cineva??
mulțumesc​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
2

Răspuns:

Sal! O sa încerc sa te ajut, bine?

Nu știu de unde ești, dar îți voi vorbi despre orașul în care locuiesc eu. Ploieștiul este un oraș mare care are peste 300.000 de locuitori. Este considerat un oraș super poluat, având mari concerne de prelucrare a produselor petroliere ( Brazi, Lukoil, Vega). Cândva, I se spunea orașul " aurului negru"

Dacă as fi managerul orașului, as schimba total " fata" terna și gri pe care o are astăzi, as schimba mentalitatea oamenilor, inconjurandu-ma de oameni tineri, pricepuți, talentați și dornici de lucrul în echipa pentru binele nostru al tuturor!

Acum voi arata punctual ce as face:

- fiindca tot este moda accesării fondurilor europene, as realiza impreuna cu echipa mea un proiect de dezvoltare a infrastructurii.

-odată fondurile obținute, as investi în construcția unei stării de epurare a apei potabile

- as investi în construirea cât mai rapida a unei stații de producere a energiei verde, prin reciclarea resturilor menajere( gunoi) în biomasa! Odată obținută energia verde, as folosi-o la iluminatul străzilor, la achiziționarea transportului local etc.

-as investi în reciclarea tuturor materialelor plastice prin înființarea unor centre de colectare a acestora, dar și recompensarea prin bani.

- as investi în reabilitarea drumurilor

-as merge în teritoriu în majoritatea cartierelor orașului și as discuta cu oamenii pentru a înțelege doleanțele, cerințele lor astfel încât cartierele sa arate elegant, curate, cu spatii de joaca moderne, din materiale reciclate deja

bine întreținute!

-as antrena locuitorii orașului în diverse concursuri, premiate substanțial, prin abordarea ideilor celor mai viabile și aplicabile referitoare la depoluare.

-referitor la obținerea hranei, as moderniza spatiile deja existente prin achiziționarea de noi utilaje performante; as reconstrui un nou abator și as incuraja producătorii de carne și lapte cu oferte bune, astfel încât sa vândă produsele în acest oraș.


Komisarul: s-ti fie de folos!
ovidiu2409: multumesc
ddd73: Komisarul, omg esti din Ploiesti?
ddd73: si eu tot din Ploiesti sunt <3
Komisarul: ok!
Alte întrebări interesante