Engleza, întrebare adresată de anyu1, 9 ani în urmă

Mă ajutați și pe mine cu traducerea acestei lecții? Va roooooooooog! Urgent! Mulțumesc!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de atillasmell123
5
Cand Liam nu si-a luat sora la concertul trupei Reef ca sa ii vada, nu si-a imaginat niciodata ce s-ar putea intampla. Liam O'Connel ii spune povestea lui Stuart Mills.
Am fost foarte multumit cand am castigat o competite locala la radio pentru doua bilete la concertul trupei Reef.Parintii mei au zis ca e ok sa merg,cu conditia sa o iau pe sora mea,Shona,cu mine. Este cu trei ani mai mica decat mine iar parintii ma pun sa o iau cu mine oriunde ma duc. Era ok cand eram copii dar pe masura ce am crescut si mi-am dorit sa fac lucruri diferite, ea a inceput sa ma faca de rusine.
Cand am zis ca vreau sa il iau pe cel mai bun prieten al meu Gavin si nu pe Shona, tata mi-a tinut partea, dar mama s-a enervat si nu a fost de acord. Bineinteles ca Shona era disperata sa mearga si facea tam-tam legat de asta iar mama mi-a zis ca ar trebui sa fac un efort mai mare in a fii dragut cu ea.
Ziua concertului a venit si eram foarte incantat.Cand eu si Gavin eram gata de plecare, Shona a inceput sa planga.M-am enervat pe ea si i-am zis sa inceteze sa planga si sa mearga la clubul ei de sport/fitness.
Concertul a fost uimitor.Reef au cantat foarte mult iar locurile noastre erau aproape in fata.Nu ne-am oprit din tipat toata noaptea!Cand s-a terminat si am iesit afara, tatal lui Gavin ne astepta sa ne duca acasa cu masina .Eram atat de fericiti ca nici nu am observat privirea sa.Aparent Shona a avut un accident in drum spre culbul de sport/fitness. Era in spital iar starea ei de sanatate era destul de serioasa.Cand am ajuns la spital, Shona era la terapie intensiva. Se pare ca a fost atat de suparata ca nu a mers la.concert incat a traversat fara sa se asigure si a fost lovita de o masina.Masina accelerase si nu s-a putut opri iar acum Shona era in coma.
Nu mi s-a permis sa raman noaptea la spital asa ca am mers acasa.Nu am putut dormi in acea noapte-ma simteam oribil. Stateam si ma gandeam la Shona. Imi tot faceam diverse scenarii in minte- ar fi trebuit sa o las sa vina cu mine la concert si nu ar fi trebuit sa fiu asa rautacios cu ea.
In final Shona s-a recuperat complet si a venit acasa in cateva saptamani.Desi mama si tata spun ca nu ar trebui sa ma invinuiesc si ca oricum nu sunt eu de vina, inca ma simt extrem de vinovat.
Răspuns de Estela00
3
Povestea lui Liam

Când Liam nu și-a luat sora la concertul trupei Reef, niciodată nu și-a imaginat ce s-ar fi putut întâmpla. Liam O'Connor îi spune povesteasa lui Stuart Mills.

Am fost foarte fericit când am câștigat la un concurs local la radio două bilete către concertul Reef. Părinții au spus că e ok să mă duc eu, doar dacă o iau cu mine pe sora mea, Shona. Ea este cu trei ani mai tânără decât mine și părinții mă roagă mereu să o iau cu mine oriunde merg. A fost totul bine când eram părinți, însă când am crescut și am vrut să fac lucruri diferite, ea a început să mă enerveze. Când am spus că vreau să-mi iau cel mai bun prieten, Gavin, și nu pe Shona, tata mi-a luat apărarea, dar mama a fost nervoasă și nu a fost de acord. Desigur, Shona a fost disperată să meargă și a făcut un mare scandal, iar mama a spus că ar trebui să fac efortul să fiu bun cu ea. În ziua concertului, eram foarte fericit. Când eu și Gavin ne pregăteam să plecăm, Shona a început să plângă.M-am enervat și i-am spus să nu mai plângă și să meargă la clubul ei de gimnastică. Atunci am plecat fără ca măcar să îi spun la revedere. Concertul a fost minunat. Reef au fost încântători iar noi am stat chiar pe scaunele din față. Nu am încetat din strigăt toată noaptea! Când am plecat, tatăl lui Gavin a venit să ne ia cu mașina. Eram atât de fericiți încât nu i-am observat privirea tristă. Mi-a spus că are vești proaste pentru mine. Aparent, Shona a avut un accident pe drumul spre clubul de gimnastică. Era în spital iar condiția ei era destul de serioasă. Când am ajuns la spital, Shona eraîn îngrijire intensivă. Se pare că era atât de supărată că nu am luat-o la concert încât nu s-a uitat când a traversat și o mașină a lovit-o. Mașina avea o viteză atât de mare încât nu a putut opri. Shona era în comă. Nu aveam voie să stau noaptea în spital așa că m-am întors acasă. Nu am putur dormi acea noapte, m-am simțit oribil. Doar am stat întins gândindu-mă la Shona. Mă certam de nenumarate oru în mintea mea, trebuia să o iau la concert, trebuia să fiu bun cu ea. Într-un final Shona s-a recuperat și s-a întors acasă trei săptămâni mai târziu. Cu toate că mama și tata au spus să nu mă mai consider vinovat deoarece nu fusese vina mea, m-am simțit în continuare vinovat.
Alte întrebări interesante