Limba română, întrebare adresată de Ramonika12, 9 ani în urmă

Ma ajuti tu la compunere ,te rog frumos! raluca


anasiatat: cu ce titlu ?????
Ramonika12: satul copilariei mele
Ramonika12: Multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CosminCelChitra
1
                                                 Satul copilăriei mele
De când m-am născut am trăit într-un sat...nu era atât de mare,dar eu îl iubeam.Acolo aveam prieteni și familie aproape de mine.Am avut multe întâmplări grozave în acest sat și nu aș fi vrut să se termine vreodata.Zi de zi mă jucam cu câinele bunicii,Azorel,care îmi era bun prieten și nu voiam să-l pierd vreodata...dupa 6 ani de trăit acolo mama a hotărât să ne mutăm la oraș ca eu să pot urma o școală calumea.În acel moment am simțit că toată copilăria mea se  sfârșise și nu voi mai putea revedea vreodată acel sat,însă pot merge acolo în fiecare vacanță de vară să-mi revăd prietenii.

Ramonika12: Multumesc!
CosminCelChitra: Cu multă plăcere :)
anasiatat: ma poti ajuta te rog la intrebarea care am puso am mare nevoie la : tu crezi ca oamenii pot fi cinici pana-n panzele albe ? DE ce ?
Ramonika12: Să vad daca Anasiatat raspunde mai bine dar nu stiu cum sa dau cel mai bun raspuns!
anasiatat: nu eu scz nu raspund
Ramonika12: ok
anasiatat: sau defapt ba da raspund
CosminCelChitra: ”ma poti ajuta te rog la intrebarea care am puso am mare nevoie la : tu crezi ca oamenii pot fi cinici pana-n panzele albe ? DE ce ?”
Nu,îmi cer scuze chiar nu am idee cum aș putea răspunde la această întrebare...
anasiatat: cinic om fara sentimente poate fii un om fara sentimente toata viata pana la panzele albe astai intrebarea
Răspuns de anasiatat
0
Copilaria este un taram tainic scrisa cu povesti cu cavaleri ,printese si printii acesta trebuie traita pana nu se sfarseste si nu mai poti sa o recuperezi, odace ce a plecat nu mai se intorce . Eu mi-am petrecut timpul la un sat mic dar iubit foarte mult de satenii unde avem multi prieteni de nadejde  in acel loc mi-am dat seama ca aflasem ca prietenia are sens . Acel sat avea si o biserica tare frumoasa unde mergeam cu surorile si frati mei sa ma rog pentru santatea parintior mei si bunicilor . Toata ziulica cat erea eram pusi la treaba nici macar unul nu ramanea fara un ordin fele erau gospodine si baieti si mai si . Dupa ce terminam cu treaba ne acucam de invatat ca tare ne dor noi baieti sa devinim aviatori cand vom fi si noi flacai . Astai copilaria mea la un sat atat de mic dar atat de mare pentru sufletul meu de copil .

anasiatat: sper ca te -am putut ajuta
promtsigur: Schimbi numele satului
Alte întrebări interesante