Limba română, întrebare adresată de diamondsky7652, 8 ani în urmă

Ma poate ajuta cineva cu acest exercitiu?

Dau coroana!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ronzigames
1

Răspuns:

Sper ca te-am ajutat!

Explicație:

Iubirea este unul dintre cele mai puternice și mobile sentimente umane, iar aceasta este evidentă în povestea lui Romeo și Julieta. Deși cei doi tineri sunt din familii rivale, ei se îndrăgostesc nebunește unul de celălalt și sunt dispuși să înfrunte orice obstacol pentru a fi împreună. În ciuda opoziției familiilor lor și a tuturor obstacolelor care le stau în cale, ei sunt gata să-și sacrifice totul pentru a-și împlini dorința de a fi împreună.

Iubirea lor este profundă și pasionată, și ei sunt dispuși să ia orice măsură pentru a fi împreună. Acest sentiment puternic le dă curajul să înfrunte toate obstacolele și să se lupte pentru a-și împlini visul de a fi împreună pentru totdeauna. În cele din urmă, dragostea lor eternă este recompensată cu moartea lor tristă, dar îndrăgostiții sunt dispuși să se sacrifice pentru a fi împreună.

În cele din urmă, iubirea este cel mai mobil sentiment uman și acest lucru este evident în povestea lui Romeo și Julieta, care sunt dispuși să înfrunte orice obstacol și să ia orice măsură pentru a fi împreună. Acest sentiment puternic poate învins orice obstacol și poate face oamenii să facă orice pentru a-și împlini dorința de a fi împreună.

Alte întrebări interesante