Limba română, întrebare adresată de tantauaugustindaniel, 8 ani în urmă

Mă poate ajuta cineva cu o compunere despre: ,,O întâmplare petrecută in timpul unei călătorii cu trenul" An nevoie de ea până la 15:30. Vă rog!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de evelin35
8

Răspuns:

Era o zi frumoasă,iar părinți mei au hotărât să merge într-o călătorie cu trenul . Ne-am luat toate necesare și am plecat la gara . Trenul a întârziat o ora ,dar noi nu ne grăbeam . Noi vroiam sa avem cea mai interesantă călătorie cu trenul .

Ne-am așezat pe locurile noastre și eu mi-am mutat privirea pe geam. Am putut observa peisajul viu colorate . Copacii verzi ,cerul puțin cenușiu ,razele de soare care încărcau sa alunge nori ce cenuși și pasarelele care zburau .

Cum stăteam pe scaun am auzit o pocnitura ,dar am crezut ,că nu e ceva grav așa că am continuat să mă uit pe geam . După cam zece minute trenul se oprise ,dar nu într-o lata gara ci undeva in mijlocul șinelor m Am coborât jos și am aflat că locomotiva s-a defectat așa că trebuia să așteptăm până ar fi sosi alta.

Am așteptat în tren trei ore până a venit alta locomotiva și după ce au montat-o neam continuat călătoria . In cea zi am luat o sperietura zdravănă crezând că vom rămâne acolo ,dar nu a fost așa . Cel mai mult mi-a plăcut peisajul din tren . De-abia aștept să mai mergem cu trenul .

sper că te-am ajutat!!


tantauaugustindaniel: Multumesc mult pentru ajutor!
evelin35: nu ai pentru ce
Alte întrebări interesante