Limba română, întrebare adresată de bebito2010, 9 ani în urmă

Ma poate ajuta cineva cu o compunere despre primavara ? Va multumesc !!


sharpay: Primavara asezata in data oglinz
sharpay: Primavara asezata in fata oglinzii se da cu putina pudra pe fetisoara si si parca deodata s-au auzit niste susoteli. Stiti cine erau? Copacii imbracati in haine de sarbatoare prinsesera viata IAR acum stateau LA taifas. Aceasta si-a aranjat deja rochia de matase si dupa CE a inchis ultimul centimetru de fermoar florile au inceput sa-si deschida petalele sa parfumeze aerul si sa zambeasca cerului albastru-cristalin. Ea nu a uitat sa-si contureze putin ochii si iarba a prime deja culoare.
sharpay: Dupa CE si-a pieptanat parul si-a pus pe cap un goal alb prin care a anuntat izvoarele ca pot incepe sa murmure povestile adunate in timpul ierni. Eu bucurandu-ma de toate aceste minuni ale naturii m-am intrebat de CE nu este intotdeauna primavara? Atunci natura este plina de viata si intrece pe orcine si orice LA frumusete. Oare este trecatoare aceasta frumusete? Dar de CE ar fi
bebito2010: ms frumos
sharpay: Dar de CE ar fi asa? Soarele are cele mai puternice raze vara,tabloul auriu cu putina cafes este toamna IAR paradisul alb este doar iarna. Natura nu are o frumusete trecatoare,are doar haine pe care me imbraca cu ajutorul carora le schimba total. Acum cateva zile livada bunicilor era acoperita cu o patura alba de NEA care s-a asternut pests frunzele cazute toamna trecuta CE nici nu se mai vad.
sharpay: In urma cu cateva saptamani puteam observa de LA fereastra dansul balerinelor cu rochite in mii de forme sau minusculele furnicute CE erau defapt copiii distrandu-se LA sanius. Si IATA ca am ajuns LA concluzia ca toate anotimpurile Sunt frumoase dar parca primavara ocupa in loc special in sufletul meu. Eu Frec
sharpay: Eu cred ca nimic nu este mai frumos decat un peisaj de primavara in toate elementele descrise se afla intr-o conexiune si armonie perfecta asemenea unor reguli luate din tipare.
sharpay: Asta a fost tot si it I multumesc si eu pt can m-ai lasat sa termin tot CE aveam de spus.
bebito2010: multumesc frumos
sharpay: Pt Putin.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ValentynaDlk02
0
A sosit primavara. Totul incepe sa iasa la viata. Miile de stoluri de pasari se intorc pe rand pe rand in tara noastra. Pe campuri a inceput sa iasa coltul verde al ierbii. Copacii au inmugurit si in jur este doar belsug. Pe intinderile de iarba zburda mieluti cu tanaf in ureche. 
Totul este foarte frumos primavara. (Stiu ca pare  scrurta dar pe caiet o sa fie mai lunga) 

bebito2010: E frumoasa,dar scurta ,imi trebuie una mai lunga !
ValentynaDlk02: cauta pe net si o sa gasesti. De acolo am luat.o si eu ptc nu prea am timp acum sa fac compuneri.
bebito2010: Nu vreau dupa net !
Răspuns de andreeavaler
0
Primavara este un anotimp frumos , înfloresc copacii si se întorc pasarile călătoare. Copacii au un miros îmbietor care iti atrag atentia de cate ori ii vezi, acestia avand un culori viu colorate care iti dau o stare de bine.

bebito2010: multumesc'!!
Alte întrebări interesante