Engleza, întrebare adresată de valentina5551, 8 ani în urmă

Mă poate ajuta cineva cu traducerea textului ?

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mistery11rock2oy6c6z
0
Călătorii fantomă

In ciuda faptul că exploratorii și marii călători sunt încăpățânați și practici, mulți dintre ei afirmă că au simțit prezența unui companion fantomă în călătoriile lor.Marco Polo a fost printre primi care au descris asta.In (timpul) secolului XIII, când traversa deșertul Lop Nor in drumul său către China, a spus următoarea poveste înfricoșătoare:
"Când un om călătorește prin acest deșert și se întâmpla ceva care-l face să piardă contactul cu prietenii săi...atunci aude spiritele vorbindu-i de parcă ar fi prieteni.Câteodată, între adevăr, îl strigă pe nume".
Alți exploratori au descris acest sentiment.In pofida (sau ciuda) călătoriei in Antartic eșuate a lui Ernest Shackfelton -nava lui s-a scufundat- părțile scrise, South (Sudul) au devenit faimoase.T.S. Elliot a fost inspirat de aceasta când a scris The Waste Land (Tărâmul pierdut).
Shackfelton a scris " Știu ca atunci când am facut marsul de 36 de ore cu munți fără nume și ghețari am avut adesea impresia că suntem patru, nu trei"
Exploratorul Steve Martin și coechipierii săi l-au făcut pe "cel de al patrulea" membru al echipei când traversau Groenlanda!
Chiar dacă erau doar trei membrii ai echipei, ei au simțit a patra prezenta care mergea mereu în partea stânga a echipei.
L-au numit Fletch și chiar a intrat în jurnalul de călătorie "era o glumă" Martin spune "dar având un al patrulea membru însemna că puteai da vina mereu pentru ceva pe Fletch! ". In ciuda (sau pofida) că i-a simțit constant prezența, Martin nu l-a văzut niciodată pe Fletch.
Este improbabil ca atat de multi exploratori serioși să mintă.Ai fost mințile lor afectate de condițiile dificile din timpul călătoriilor sau ar putea fi o altă explicație mai misterioasa?
Alte întrebări interesante