Limba română, întrebare adresată de fjahvhdh, 9 ani în urmă

Ma poate ajuta cineva ,imi trebe o compunere cu titlul balul florilor in care florile sa fi fost invitate la un bal intrun palat fermecat?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de serbanescualexa
0
Natura este un loc nespus de frumos si plin de minuni. Una dintre aceste minuni sunt florile , acele gingase minunatii colorate si parfumate. Intr-o noapte, intimplator am aflat despre un palat fermecat, la care v-a avea loc o petrecere a florilor. Fiind foarte entuziasmata si dornica sa vad aceste intimplari fermecate am mers si eu la palat. N-o sa va imaginati ce lume de vis era acolo . Palatul era mare frumos si colorat colorat ,,la fel ca invitatii care erau bine dispusi. Toate florile si-au luat straiele lor minunate , s-au parfumat cu miresme imbietoare ,dulci si diferite. Intrind in acel palat fermecat le-am observat pe toate mai mari si mai micute albe , rosii ,roz, ornaj . Toate s-au prins intr-un dans magic si m-au invitat si pe mine sa iau parte la distractia lor.
  Poate n-o sa ma credeti dar a fost cel mai frumos bal pe acre l-am vazut vre-o data si m-am simtit nespus de bine la acea petrecere fermecata
SPER CA TE-AM AJUTAT :3
Alte întrebări interesante