Ma puteți ajuta?
vă rog.....
Anexe:
Damaya:
Am incercat sa il fac doar pe 2, dar restul nu prea mi au iesit
f(a) = 3a+6
g(a) = 2a+3
=> f(a)=g(a)=b
3a+6=2a+3 => a = -3
3a+6= b => 3*(-3)+6 =b => b = -3
2a+3=b=> 2*(-3)+3= b=> b=-3
deci a =-3 si b= -3
4. C₆² = 6!/2!(6-2)! = 6!/2!4! = (4!5*6)/(4!2)= 30/2= 15
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Am atasat rezolvarea mai jos
Anexe:
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă