Ma puteti ajuta va rog doar cu punctul c
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns
f(x) este o derivata a lui F(x)
Se rezolva prin parti
G(x)=∫f(x)F(x)dx
f(x)dx=dv=> v=∫f(x) dx=F(x)
F(x)=u F `(x)dx=f(x)dx
G(x)=F(x)*f(x)-∫F(x)*f(x)dx ultima integrala ste chiar G(x)
G(x)=F(x)*f(x)-G(x)
2G(x)=1/2(F(x)*f(x)= 1/2*(x⁴-x³+x)*(4x³-3x²+1)+C
Explicație pas cu pas:
Răspuns de
1
Răspuns
Explicație pas cu pas:
fFdx= (4x³-3x²+1)(x'4-x³+x)= 4x'6-7x'5+3x'4+4x'3-4x'2+1=E (x)
∫Edx= 4/7x'7-7/6x'6+3/5x'5+4/4x'4-4/3x'2+x+C
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă