Limba română, întrebare adresată de Andreiutz, 9 ani în urmă

maicuta mea compunewre clasa5

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreiatarba
4
Mama, acest cuvant magic si frumos cu putere fermecata, reprezinta fiinta cea mai iubita si indragita de mine din univers.
Parul ei, in care noaptea, mica fiind, eu ma jucam adesea pana adormeam. Ea cu ochii ei mari sunt ca doua diamante pline de caldura cu care m-a incurajat mereu. Mainile sale agere si catifelate ma dezmierdau usor. Glasul sau melodios imi strabate inima si mi-o umple de bucurie si fericire. Sufletul sau este plin de bunatate si intelegere.
Mama este un inger trimis din cer pentru a ma ajuta sa trec mai usor peste greutatile vietii, fiindu-mi alaturi atunci cand am nevoie de sprijin.
Mama este lumina vietii mele ce nu se stinge niciodata. E leaganul de povesti ce mi-au mangaiat copilaria. Ea e luceafarul ce apare in noaptea misterioasa.
As vrea sa ramana mereu langa mine, sa-mi zambeasca cu ochi mari si limpezi, sa m-alinte si sa ma ajute mereu in viata, dar stiu ca totodata cu trecerea anilor ea va trece usor la Dumnezeu.
O voi iubi, o voi asculta, o voi respecta mereu si ii doresc multa sanatate, fericire, pace sufleteasca, liniste, viata lunga si tot ce exista mai bun pe lume!
Alte întrebări interesante