Biologie, întrebare adresată de lilimari, 9 ani în urmă

maine dam test la bio si ca si tema nea dat sa scriem intrebari mai grele mai usoare din lectile(Pesti ,Broasca de lac,Soparla verde ,Sarpele de casa ,Broasca testoasa de uscat,si atat imi trebe urgentttttt

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sarahilea
0
Esti in clasa a 6 a nuu ? Eu sunt in clasa a 8a si am o intrebare destul de grea :De ce ursii polari nu mananca pinguini? Si daca mai vrei mai am nu chiar asa de grele :Ce este membrana interdigitala si ce animal are aceasta membrana ? De ce pestii pot rezista la temperaturi diferite ? Cate pleaoape are broasca?Ce se intampla daca prinzi o soparla de coada, si de ce? Sper ca te-am ajutat ! Spor si bafta la test sa iei cea mai mare nota din clasa! Bafta!

lilimari: msss
lilimari: am luat 10la test mss
Răspuns de rebeccamalutan
1
Daaaaaa.........Si eu sunt pe clasa a VI-a..............................................Vrei niste intrebari grele si usoare?Uite aici cateva:scrieti  cateva caractere generale de grupa ale pestilor ,amfibienilor(broasca),reptilelor(sarpele de casa,broasca testoasa)si dati  cateva exemple,2:scrieti cateva caractere de superioritate la broasca fata de pesti?Sper ca te-am ajutat putin resul ai putea tu sa le alcatuiesti:)

Alte întrebări interesante