Evaluare Națională: Lb. Română , întrebare adresată de cosmina9tudose, 8 ani în urmă

Marti a fost EN la romana. Am scris tot ce am stiut dar, din cauza emotiilor, am facut stelute pe foaia de examen in semn ca sa continui exercitiul. In ziua aceasta, am aflat de la diriginta ca din cauza aceasta se poate anula lucrarea, unde alta profesoara a spus ca a fost o lucrare buna dar nu stie cine a facut stelute. Imi este frica. As vrea sa stiu daca stelutele chiar sunt atat de rau pe foaia de examen incat sa imi anuleze lucrarea..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefidobre2009
1

Răspuns:

Nu cred că este ceva foarte grav. A fost doar un semn mic și orientativ. Vorbește cu doamna profesoară și spune-i că a fost doar un semn orientativ.

Răspuns de NeaTG
2

Opinie personală

Depinde mult la ce te referi. Presupun că prin steluță vrei să zici asterisc (*), care, deși nu prea ar avea ce să caute în lucrare, nu este neapărat considerat un semn. Unde le-ai făcut? Lângă enunțuri sau pe partea liniată? Totodată, nu am înțeles scopul lor. Ți-ai marcat exercițiile la care ai vrut să te întorci sau cele la care ai continuat rezolvarea, eventual, pe o pagină suplimentară?

Oricum, știu că sună clișeic și inutil, dar chiar nu are rost să te stresezi acum. Dacă, ferească, îți va fi anulată lucrarea, există soluții.


cosmina9tudose: Da, am folosit asterisc care a fost folosit pe partea liniata pentru a scrie un alt exercitiu dar si pentru a scrie continuarea a altor doua exercitii.
stefidobre2009: nu cred că te penalizează
NeaTG: Atunci pare în regulă situația. Nu cred că vei păți ceva.
cosmina9tudose: Pentru un exercitiu am folosit asterisc deoarece nu mai aveam loc unde sa scriu asa ca am pus steluta pentru a arata ca am scris pe alta pagina exercitiul. Iar la celalalte doua exercitii pentru a marca continuarea pe care am vrut sa o fac.
cosmina9tudose: Am inteles. Va multumesc frumos de informatie!
stefidobre2009: Nu ai pentru ce, ești o eleva foarte bună!!! Succes și la mate!!
cosmina9tudose: Iti multumesc!
Alte întrebări interesante