Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Mati putea cu o compunere despre cel mai bun prieten?Sa aiva doar ortogramele l-a la intr-o intr-un nea ne-a iau i-au 


tsorin99: ok, in priul rand este m-ati
tsorin99: primul*
tsorin99: pentru nivel de clasa a4-a?
tsorin99: dar ce nivel?
tsorin99: o sa fie cam greu, dar incerc, voiam sa o fac mai reflexiva, dar ok , incerc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tsorin99
9
La cel mai bun prieten.... Acesta este  Mihai. L-a recunoscut fratele intr-un magazin nou.Este un baiat foarte cuminte de aceeasi varsta cu mine.Intr-o alta ordine de idei, fiecare este diferit , iar Mihaita este foarte bun la matematica, o adora.
Ca un strat gros de nea , intregul munte de formule pe el nu-l doboara, fiidnca asta inseamna sa iti placa ceva cu adevarat.Ne-a spus ca mereu viseaza cu ochii deschisi, si ce daca? , doar fiecare vede lumea altfel, dar a lui este speciala, exacta si calculata.
Multi i-au cerut sa-i ajute la probleme, iar el o face cu mare placere.Sa iau cartea si sa-i ajut si eu ? - asa am sa fac doar de aceea suntem cei mai buni prieteni !

tsorin99: deci , astept o parere
tsorin99: ma bucur ca este bine, placerea este de partea mea :D
.
Răspuns de haidauemil
9
Pe prietenul cel mai bun l-am cunoscut într-o zi de iarnă, într-un parc. Aleile parcului erau acoperite de nea şi Ionică, a alunecat. I-au căzut din mână câteva cărţi.
L-a ajutat cineva să se ridice şi eu am adunat cărţile una câte una. Ne-a apropiat pasiunea pentru lectură şi la fiecare sfârşit de săptămână iau câteva cărţi şi merg să mă întâlnesc cu Ionică. Facem schimb de cărţi şi de impresii şi timpul trece foarte repede.
Alte întrebări interesante