Limba română, întrebare adresată de lucicabodeanu60, 9 ani în urmă

MIAS DORI O COMPUNEREE CU ADJECTIVE VARIABILE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de PutereDinu
1
                                   Mama, o iubire eterna
    Cand m-am nascut,desi plangeam,tu...deja ma iubeai. Stii ca pe tine te-am vazut prima oara si de atunci, te iubesc intruna.
    Toate realizarile mele ti le inchin doar tie, mama! Tu, care nu obosesti nicicand si nu ceri niciodata plata pentru tot ceea ce faci. Tot ce-i mai adanc, mai curat si mai frumos doar tie iti datorez. Mi-ai dat puterea sa trec peste toate neplacerile cu speranta ca maine va fi o zi mai buna. M-ai invatat sa fiu eu cel care ofera sprijin tuturor. Cata iubire poate inima ta sa tina! Niciun munte nu e mai inalt decat sufletul tau si nicio mare nu e mai adanca decat bunatatea ta!
    Cine te ocroteste zi de zi, la fiecare pas si se sacrifica doar pentru a-ti fi un pic mai bine? Cine este scutul tau impotriva unei lumi intregi? Cine sta pururi treaza pentru a-ti veghea visele cu zane si Feti-Frumosi? Desigur, mama!
    Copii din toate colturile lumii, haideti sa-i facem mamei cununa din flori de cais, sa-i daruim transparenta izvoarelor, cerul primaverii si cel mai curat"TE IUBESC"!                                                                     
Alte întrebări interesante