Limba română, întrebare adresată de slavumarius04, 8 ani în urmă

minimum B. Pedacteaza un text de 150 de cuvinte, în care să argument dacă este importanta Jau nu afirma zdevarului, raportandu-te atât la fragmentul extras din, Scrisori cate Alecsandri" de Ion Ghica, cât experienta personale sau culturala.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bunbon12
0
Este important ca zdevarul sa fie afirmat? In opinia mea, da.

Fragmentul extras din "Scrisori catre Alecsandri" de Ion Ghica ne arata ca zdevarul este un sentiment puternic care ne poate influenta atat modul de gandire, cat si actiunile. Acest lucru este evident din urmatoarea fraza din text: "Tu, zdevarul, singura dorinta vie care ma frange in piept, tu esti tot ce am mai dorit".

In plus, din experienta mea personala sau culturala, stiu ca zdevarul poate fi un motor puternic care ne poate determina sa facem lucruri remarcabile. De exemplu, un artist poate fi impins de zdevarul sau creativ sa creeze o opera de arta impresionanta, sau un lider poate fi motivat de zdevarul sau de a face o schimbare pozitiva in lume.

In concluzie, zdevarul este important pentru ca ne poate influenta actiunile si ne poate oferi motivatia de a face lucruri remarcabile.
Alte întrebări interesante