Limba română, întrebare adresată de nestiitorul432, 8 ani în urmă

Mișu se trezește în toiul nopții și își dă seama că a visat. Adoarme
din nou și visul continuă. Cum? de 10 15 randuri va rogggggggggg

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Geodiva
22

Mișu se trezește în toiul nopții și își dă seama că a visat. Adoarme din nou și visul continuă. De data aceasta, locul în care se află e complet diferit. Cerul ,care mai devreme era întunecat, s-a transformat într-unul senin, însoțit de un soare puternic, ce l-a făcut pe Mișu să se relaxeze. Până și pajiștea pe care se afla avea o nuanță puternică de verde, iar florile parfumate și copacii încărcați de fructe completau peisajul mirific. La un moment dat, un porumbel mic de un alb imaculat se apropie grăbit de băiat:

- Pregătește-te, Mișu! Din clipă în clipă va sosi Împăratul Verde care îți va pune un set de întrebări.

- Dar pentru ce? întreabă băiatul puțin confuz și speriat.

- A auzit că tu și fata lui cea mică ați petrecut timpul împreună lângă lacul de diamant. Fata, fiind trasă la răspundere, i-a mărturisit că vreți să trăiți împreună, dar doar cu o condiție: să afle dacă ești demn să o protejezi cu prețul vieții.

- Îi voi dovedi asta, vei vedea, spune Mișu hotărât, cu privirea ațintită în față.

După câteva minute de așteptare, Împăratul a sosit pe Pajiștea Verde și i-a pus micului curajos 3 întrebări: De ce a ales-o pe fiica cea mică?, Ce planuri are pentru ei doi? și Cât de mult o iubește?

Din fericire, argumentele băiatului dar și atitudinea sa de cavaler l-au mulțumit profund pe tatăl fetei și chiar l-au convins să-i ofere o parte din împărăția sa. Dar oare cei doi se vor mai întâlni vreodată după acest vis?

                                              SFÂRȘIT.


nestiitorul432: ce frumos mersi
nestiitorul432: iti voi da si o coroana
Geodiva: Cu drag!
getastanila402: Mulțumesc
Alte întrebări interesante