n la puterea 3 = 7 la puterea 3 • 5 la puterea 6
( n-1 ) la puterea 3 = 2 la puterea 3 • 3 la puterea 6
urgent !!!
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
n³=7³*5⁶ =(7*5²)³ ⇒ n=7*5²=7*25=175
(n-1)³=2³ *3⁶ =(2*3²)³ ⇒ n-1=2*3²-1=2*9-1=18-1=17
(n-1)³=2³ *3⁶ =(2*3²)³ ⇒ n-1=2*3²-1=2*9-1=18-1=17
Alte întrebări interesante
Informatică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă