Limba română, întrebare adresată de Bubu4545, 9 ani în urmă

noteaza ce sfaturi le-ai adresa colegilor tai pentru a-i convinge sa citeasca. VA ROOOOG E URGENT, DAU COROANA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de HELP4HELEN
7
Cititul este foarte important deoarece dezvoltă atât vocabularul cât şi exprimarea , cunoştințele .
Fără a şti să citim nu ne putem documenta , nu ne putem lărgi orizonturile .Cartea este un obiect ce ne formează personalitatea , putând creşte şi înțelege mai bine lumea din jur , sau creându-ne propriile lumi , fiind captivați de nenumărate poveşti şi basme.
Răspuns de Allee312
4
Cititul este un taram al cunoasterii. De ce sa te uiti la un film unde se intampla ceva fix? Daca citesti o carte iti poti imagina tot ce vrei. In lumea povestilor, nu ai limite. Cartea, este un taram al cunoasterii, care trebuie descoperit de multi. Cititi, si vedeti ce bine va veti simti! Incercati, si garantez ca va va pleacea.
Sper ce te am ajutat :)

Allee312: Mersi pentru coronita!! :-*
Bubu4545: cpl
Bubu4545: cpl=cu placere
luciataslaru: Cititul e o arta care nu are margini intotdeauna poti citi o carte in loc de te-a un film sau sa te joci pe tableta.Tu macar iti dai seama cat poti sa afli intr-o carte?cand citesti o carte te ghipnotizezi si te duci in arta nemarginita in tara minunilor.Cartea e taramul invatarii in lumea povestilor afli tot ce e mai bun acest taram nu are margini,aici descoperi mult si interesant.Citeste eu sunt garantata ca iti va place.Incearca nu vei regreta!!!
Alte întrebări interesante