Limba română, întrebare adresată de bunuionalexandra, 8 ani în urmă

Nu prea ma pricep la compuneri defapt nici la vorbit nu ma pricep. Ati putea sa imi faceti o compunere in care diar sa legati urmatoarele idei principale:
-profesoarele de la noi de la scoala au organizat o excursie cu copii de la scoli din toate colturile lumii
-in excursia aceea era o atmosfera foarte placuta (aici sa fie descrisa atmosfera)
-ne am asezat langa soba iar unul dintre noi a inceput sa isi impartaseasca cultura si obiceurile (aici sa fie o tara si un obicei)
Atat.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gavrilabianca0oz67a5
0
EXCURSIE
Doamna profesoara a decis sa mergem in excursie pentru o saptamana!
Tuturor ne-a fost mare mirarea ca vom sta asa mult! Aceasta a zis ca locatia va fi surpriza...asa ca pana la data excursiei am asteptat entuziasmați! Suntem in fata unui magazin, de aici plecaand spre destinatie...doamna ne-a zis fix in acel moment ca vom merge la Bucuresti!! Unde este o reuniune, in care se vor face prezenti diferite persoane din diferite tari! Peste sase ore am ajuns...am mers in locul respectiv, unde era o atmosfera super incarcata! Era foarte aglomerat si se auzeau voci din toate colturile lumii! Acolo era o soba...m-am pus la ea si a venit un copil din Anglia...stia romana! Ne-am imprietenit foarte repede...el a inceput sa imi zica despre Anglia, iar eu de Romania! S-au adunat apoi mai multi copii, din Franta, Spania, Italia si alte tari si, am inceput sa discutam de aceste culturi!A doua zi am mers intr-un muzeu...unde un copil din America isi prezenta niste fosile de dinozaur gasite chiar de el! Era la liceu...mai tarziu am mers sa mancam intr-un restaurant cu mancare chinezeasca! Iar asa am continuat toata saptamana, cu multa distractie si energie!
A fost o excursie uimitoare, de neuitat!
Sper ca te-am ajutat!
Alte întrebări interesante