Istorie, întrebare adresată de darius5885, 8 ani în urmă

numește Tribunalul c la jucat pe astronom a lui Galileo Galilei​


danyy5adr: Galileo Galilei a fost judecat de un tribunal laic care l-a excomunicat și condamnat la închisoare pe viață. A retractat și conform procedurii a fost judecat de către un tribunal inchizitorial. În urma unui proces papal, în care a fost găsit vehement suspect de erezie, Galileo a fost pus sub arest la domiciliu și mișcările sale au fost restricționate de Papă. După 1634 a stat la casa sa de la țară din Arcetri, lângă Florența.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de danyy5adr
2

Răspuns:

Explicație:

Galileo Galilei a fost judecat de un tribunal laic care l-a excomunicat și condamnat la închisoare pe viață. A retractat și conform procedurii a fost judecat de către un tribunal inchizitorial. În urma unui proces papal, în care a fost găsit vehement suspect de erezie, Galileo a fost pus sub arest la domiciliu și mișcările sale au fost restricționate de Papă. După 1634 a stat la casa sa de la țară din Arcetri, lângă Florența.

Răspuns de ciobotarurodica49
1

Pe Galilei Galilei la judecat inchiziti (inchiziti = tribunalul religiei catolice care ii judeca cu ideile catolicismului) sper ca te va ajuta. :))

Alte întrebări interesante