Limba română, întrebare adresată de Silviu109, 8 ani în urmă

o compunere argumentavia în care sa îți exprimi opinia despre formarea poporului român și a limbii române (minimum 150 de cuvinte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de zelli
1
Poporul roman este casa noastra, asa e? Formarea sa a fost, in opinia mea, interesanta. Cum foștii voievozi au facut parte la impreunarea moldovei, transilvaniei, si a tarii romanesti. Daca nu erau ei, noi am fii fost una dintre cele mai mici si mai putin populate tari. Poporul nostru este fermecator; avem munti, plaja (sau mare, pune ce vrei tu) dunare, rauri, tot ce iti poti inchipui tu! Alte tari, precum Belgia, nu au plaja sau dunare. Este uimitor norocul pe care l-am avut noi toti in privinta faptului ca tara noastra are tot ce ii trebuie si chiar si-o forma de peste! Limba noastra romana este inspirata din limba franceza, iar de aceea (o displac sau imi place, tu alegi). Chiar si Bucurestiului i se spune si ‘Micul Paris’! Sunt foarte multumit/multumita ca zilele in care traim noi acum nu mai sunt ca ale stramosilor nostri daci.


Imi pare rau, nu m-am putut gandi la mai mult. Sper ca te-am ajutat, poti face tu restul. (Scuze ca a durat mult, eram ocupata la un moment dat)
Alte întrebări interesante