Limba română, întrebare adresată de denisa570, 8 ani în urmă

o compunere cu ce înseamnă sa fi progesor urgent va rog imi trebuie pe maine la scoalaa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ema0g0
1
Sa fi profesor inseamna sa te trezesti foarte devreme, pentru a ajunge inaintea copiilor la scoala. Cand elevii ajung, trebuie sa le predai, si sa te asiguri ca toata lumea a inteles tot. Daca nu au inteles, trebuie sa te angajezi in a repeta lectia sau fragmentul din lectie pe care acesta nu l-a inteles. Mai tarziu, in alte zile, trebuie sa dai note, sa fi corect si sa nu deosebesti copiii sau sa le dai note pe nedrept. Daca acestia nu sunt multumiti de note, cu siguranta meseria ta spune ca trebuie sa le dai o a doua sansa, si sa ii asculti, cu gandul de a le remedia nota. Nu trebuie sa marginalizezi un copil, pentru ca fiecare poate mai mult decat crede el, si este necesar sa ii dai asta de inteles. 

Sper ca te-am ajutat!

Ema0g0: Singurul lucru care il mai alina era tesoasa sa. Insa, Coltunas a inghitit-o si pe aceasta.
Ema0g0: Coltunas era vedeta familiei, fiecare nazbatie a sa fiind uitata, trecandu-se peste ea. Pamantul parca se invartea in jurul lui. Rolul din reclama tatalui lor, ce trebuia sa fie a lui Peter, a fost primita de Coltunas.
Ema0g0: Peter a mai avut de rabdat multe, insa, mama sa i-a explicat ca deoarece Coltunas era bagat mai mult in seama, ea si tatal lui ii iubea egal pe amandoi. Asta l-a linistit pe Peter, si l-a ajutat sa faca fata mai usor aerelui lui Coltunas.
Ema0g0: Sfarsit
denisa570: mersiii
denisa570: raman datoare
Ema0g0: cu placere, dar nu este nevoie sa imi fi datoare
denisa570: ok
Ema0g0: :)
denisa570: ;)
Alte întrebări interesante