Limba română, întrebare adresată de denisadrian, 9 ani în urmă

o compunere cu cuvintele biblioteca pacea primitoare placuta linistea amintiri calda prietenos?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kindiki
2
Descoperi în bibiotecă un tunel care se deschide doar dacă miști o carte într-un anume fel. Tunelul te duce către un regat, unde regele este o carte, iar toți slujitorii său sunt doar foi de hârtie. Dacă toate foile sunt puse cap la cap ei compun cartea cu toate amintirile lumii.Cu alte cuvinte, o singură foaie dacă este pierdută, atunci amintirile multor oameni se vor șterge.

kindiki: Cam asa nu e mare dar macar
kindiki: cceva
Răspuns de marydeea
2
       Este toamna.O zi ploioasa asta e  cuvantul potrivit pentru descriere.
De pe fereastra se pot vedea picuriii mari.Nu este nici-o miscare pe strada.Adevarul este ca cine ar indrazni sa iasa din casa.Cu umbrela sau cu pelerin tot te va ploua.
       Imi amintesc de amintiri.Cel mai mult imi placea sa merg la biblioteca.Aceasta cladire  era mereu primitioare, placuta si calda..Avea sute de rafturi cu carti.De la reviste pana la carti de istorie.Acesta era cel mai prietenos loc.Aici nimeni nu tipa.Linistea de aici ma incanta.Mergeam des cu prietenii mei, Mimi,Pavel,Aurelia si Cosmin.
Mie imi place sa citesc povesti cu  talc.Mimi adora poeziile scurte.Lui Pavel ii placeau cartile istorice.Aurelia prefera revistele cu MISS.Iar Cosmin venea dor pentru afi impreuna.Lui nu-i placea sa citeasca.
Acolo ne petreceam majoritatea timpului.Biblioteca era o adoua casa pentru grupul nostru.
       Ce amintiri frumoase!!Nu uitati sa cititi.
Alte întrebări interesante