Limba română, întrebare adresată de dela2, 9 ani în urmă

O compunere cu multe adjective si substantive

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adrianabusuioc
18
  In livada


       Este o toamna ca-n povestile pline de farmec. Vantul bate si mangaie crengile,trunchiul si frunzele copacilor care parca au prins viata.Toate pasarile grabite,infrigurate,flamande si ducace pleaca spre tarile calde.Florile incep  sa se  ofileasca,iar eu impreuna cu colegii mei am plecat in livada la cules de mere.Ei ,adica cei de la clasa a4-aB  erau rivalii nostrii.mer
 
         
Noi si ei de la clasa cealalata am cules impreuna 90 de 
mere .Noi am cules 60 de mere ,iar ei au cules 30 de mere.
         Cei doi caini ,primul  caine se numea Bobi ,iar celalalt Albert ne supravegheu si erau griulii cu noi ca nu cumva sa ni se intample ceva .
         Am terminat abia la apusul soarelui . noi toti stateampe paturi ,pe dealul de langa livada privind frumosul peisaj .
Răspuns de SasukeUciha
9
Intr-o zi de primavara am mers cu prieteni mei la padure .Inainte de a merge am ceru voia parintilor nostri.Mergand pe drum ne-am intalnit pe drum cu 3 colegi si am mers cu noi .
in padure era flori parfumate copaci inalti si erau copii care se jucau in iarba racoroas. Racoroasa padure era frumoase plina cu zambile, toporasi ,ghiocei si alte flori frumoase .Dupa ce ne-am jucat cu mingea si am fugit prin padure si ne-am distrat ne-am hotarat sa ne ducem acasa.Cand ieseam din padure am alergat si am cazut jos si m-am lovit .
  colegi si prieteni m-au dus acasa si i-au spus la parinti mei ce am patit.DE atunci nu ma mai duc in padure cu preteni mei
Alte întrebări interesante