Limba română, întrebare adresată de BoMbArDiErUl1, 9 ani în urmă

O compunere cu titlul Bunica Maria in care sa descrii chipul unei bunici cu trasaturi fizice si morale! Va rog mult! Compunere de 15-25 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de operatorjasmin
5
Bunica Maria e o bunică bătrană mai mică de statură slabă  cu parul ca zăpada ,ochelari mari,gura stransă, o femeie atat de bună la suflet căruia îi place să împartă cu toată lumea din putinul pe care il are ea .Întrăo zi de duminică merse la biserică unde se adunau bani pentru niște copii bolnavi,ea avea la ia 1 leu era toată sărăcia ei ,aceia erau singuri bani al iei ,cand ies din biserică un bogătaș aruncă cu milioane in cutie ca și cum și-ar bate joc ,bunica noastră pune leuțul pe care îl are în acea cutie ,iar bogătașul rade și continuă a arunca cu bani printre care unii bani erau aruncati bunicii,ea nu a mai suporta si a spus:
-Iartămă că te întrerup dar de aruncii bani de batjocură ? Doar putni bani au ajuns în cutia aceia iar ceilalti pe jos !Nu mai irosii bani din batjocură!
-Bătranică astia sunt bani mei fac ce vreau cu ei !Ai inteles?
Peste 2 luni cand bunica merse la biserică văzu langă poartă acel bogătas care data trecutăla biserică aruncă cu bani,iar bunicuța îi spuse:
-Vezi ce patesti dacă nu asculti de nimeni si nimic?
-Bogătașul mormăi ,și se făcea că nu aude,bunica avea mai multi bani decat el pentru că in acele 2 luni vindea brățări si lămțișoare prin parcuri.
Cum se spune ”Dar din dar se face rai ! :* 

Sper că te-am ajutat !

Alte întrebări interesante