Limba română, întrebare adresată de iulianababy186, 9 ani în urmă

O compunere cu titlul''cealalta planeta'' in care sa folosesti descrierea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Northern123
3
Sper sa nu te superi,nu iti pot face compunerea,insa iti dau cateva idei... Inventezi o noua planeta,pe care tu ti-ai dori sa locuiesti si care ar fi perfecta pentru tine si o descrii,.. (cum e ea,mov,roz,mare ).. Cam atat

iulianababy186: aham,invata tuuu
iulianababy186: de unde esti?/??
Northern123: Nu mi-am cerut scuze,ti-am dat cateva idei,, Fara sa muncesti singur la ceva atat de simplu,nu o sa reusesti nimic. Nu te intereseaza pe tine .
iulianababy186: ori ma ajutati?Ori nu mai ma ajutati??/?
Northern123: Eu te-am ajutat :0
iulianababy186: da bn
iulianababy186: ms
iulianababy186: de unde esti
Northern123: Nu te intereseaza :) Mai bine fa compunerea.lasa-ma pe mine la o parte.
iulianababy186: aham,hai pa
Răspuns de maria003
3
Cealalta planeta

Deschid ochii si in jurul meu se afla o ceata densa, de nepatruns. Asteptam cu sufletul la gura ca ceața sa se risipeasca ca sa vad unde ma flam, locul unde ma desteptai nu era, cu siguranta, acasa.
insfarsit puteam admira prifelistea.Eram intr-o alta lume, mai hazlie si ai întortochiata ca cea i care locuiesc. Totul era acoperit de o crusta portocalie din care rasareau ici-colo floricele de argint. Totul era nou, arbori îmbârligați ca de jeleu înveselea atmosfera cu fructe mari si mici care ma indemnau sa le gust.
O sumedenie de păsărele isi cantau simfonia. Doar bolta era aceeasi. Acelasi albastru nesfârsit care-mi bucură mereu sufletul. Dar vai! In loc de unuk acum sunt doua gheme de foc in vazduh. Iata! Unul de argint si unul de smarald.
Peste tot case Strâmbe si dealuri colorate.Un adevărat paradis.Dar aud un strigat: "( aici scrii numele tău)". Ma frec la ochii si ma văd in patul meu lângă mama. A fost doar un vis.
Alte întrebări interesante