Limba română, întrebare adresată de DenisaDenisuca1, 9 ani în urmă

o compunere cu titlul în pădure în care sa folosești: s-au întâlnit, s-a speriat, s-a urcat, s-au ascuns, s-au întors! VA ROG FOARTE MULT! REPEDE!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Daisi
9
                            In padure
In padurea din apropierea case mele,doi colegi s-au intalnit si au mers sa culeaga zmeura ,pentru ca mama unuia dintre ei sa faca o prajitura.Culegand ei de zor , sa auzit un fosnet , si ce sa vezi:
A aparut un urs, moment in care colegii s-au speriat foarte tare , si s-au urcat in pomul cel mai mare, unde s-au ascuns sub frunzele cele mai dese.Spre seara ,dupa ce au scapat de urs,s-au intors acasa cu zmeura culeasa.Si asa au mancat prajitura cu zmeura.

Daisi: E pe placul tau?
DenisaDenisuca1: nu prea... deja am făcut o compunere.. scz
DenisaDenisuca1: Dar totuși mulțumesc ☺
Daisi: cu placere
Răspuns de antaldiana
1
intr-o zi Matei a plecat cu fratele sau mai mare in padure sperand ca vor gasi fragi si mure pentru ai face placerea bunici sale cu gustul dulceti care o avea in minte. Mergand pe cararea batatorita Matei a vazut o tufa plina cu mure, ii spuse si fratelui sau , ei bucurosi au mers tinta direct la tufa , au inceput sa adune bucurosi ca ii vor vace o bucurie bunici . Dar ceva ciudat se auzea din acele tufe Alin fratele mai mare da la oparte crengile si s-au intalnit nas in nas cu ursu ,s-a speriat si la tras pe Matei . Alin s-a urcat repede in copac si la ajutat si pe fratele sau vazand cum ursu incerca sa urce ei s-au ascuns dupa o creanga unde nu potea sai vada apsolut nimeni.
Se facuse seara si ursu plecase ei bucurosi s-au dat jos si s-au intors teferi povestindule bunicilor ghinionul petrecut in padure.
Alte întrebări interesante