Limba română, întrebare adresată de Alexandra05072003, 9 ani în urmă

O compunere cu titlul "Intrecerea cu sine" ,"Eu si colegii mei" , "Puterea exemplului personal in colectivitate", "Meseria este bratara de aur"

Va rog! Cat mai repede! Ofer coroana!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de meyoung
5
''Intrecere cu sine''
De mic mi-a placut sportul, asa ca parintii au incercat sa-mi faca o placere si m-au inscris la inot. Nu pot spune ca am excelat, dar mi-am facut multi prieteni printre care si un baiat cu doi ani mai mare ca mine, despre care pot spune ca este un inotator foarte bun. Trebuie sa remarc in primul rand ca el are foarte multa ambitie si uneori chiar daca este obosit, nu se lasa si-si continua antrenamentul pana la sfarsit. Voina lui este sa ajunga olimpic si pentru asta munceste mult si nu se plange de nimic. Pe de alta parte este o fire foarte vesela, este un prieten pe care te poti baza si care nu considera ca daca iti spune ce trebuie sa faci, el va ramane pe locul doi. Prietenul acesta m-a invatat cum trebuie sa-mi tin respiratia cand inot pentru a avea mai multa performanta. Il admir si pentru felul cum arata, musculos si cu o tinuta impecabila, lucrul acesta fiind foarte important pentru un sportiv. 
Este extraordinar sa ai un prieten de la care sa ai ceva de invatat mereu si care sa fie gata sa te ajute oricand si dezinteresat. El este mereu intr-o intrecere cu sine si asta ma motiveaza si pe mine sa merg mai departe si poate chiar sa fac performanta

Alte întrebări interesante