Limba română, întrebare adresată de LunaValente1111111, 8 ani în urmă

o compunere cu titlul La scoala

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Dariutzzzza1
271
                                           La scoala
La scoala este locul unde avem a doua casa.Ca ne place sau nu ,trebuie sa mergem.Noi nici nu constietizam,dar un sfert de zi la scoala o petrecem.Scoala este locul care te pregateste pentru viata.Aici invatam cum sa ne comportam in societate,sa acordam respec unor persoane importante si desigur invatam materie.Si desigur nu invatam pentru SCOALA ci pentru viata,pentru a deveni ACEL CEVA ce il dorim in viata.
Răspuns de DinozaurulAndreea
100
La scoala
Frumoasa mea scoala pe care o iubesc.
Cand intru in marea scoala,imi place sa inspir aerul.Lemnul bancilor ma satisface cand il ating.Podeaua crem si de lemn,scoate un sunet placut cand doamna diriginta calca autoritara pe ea cu pantofiori sai negrii de lac cu un toc cat o ascutitoare.
Tabla ,stearsa in fiecare zi de elevii de serviciu,este lucioasa.Mereu este stearsa uniform.Avem o tabla de creta,si una de marker.Cea de marca e o mare problema,se sterge greu iar copii se cam improasca in gluma cu solutia speciala.
Geamurile au o perdea alba si o draperie mov pe care o folosim diar primavara si pe la sfarsitul anului ,cand soarele straluceste puternic.
Uneori doamna de mate vine cu o punguta de grau pe care o pune pe geam si pasarile vin,dar adesea colegi o iau si o rup.
Scoala este minunata!

DinozaurulAndreea: multumeac pt coroana acordata
LunaValente1111111: cu placere
Alte întrebări interesante