Limba română, întrebare adresată de valentinacostache167, 8 ani în urmă

o compunere cu titlul '' Luna Sângerie'' cuprinsă in 20 de rânduri sau 200 de cuvinte











.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de blackrose63
1

Pe data de 31 octombrie, stăteam la geamul casei mele și ma uitam la stele și la luna. Încercăm sa număr stelele. Cerul înstelat ma fermeca și ma ducea în alta lume. Dintr-o data, admosfera este tulburata de o semilună, care părea roșie. Și nu orice rosu. Un rosu sângeriu. Am pus imediat mana pe aparatul foto ca să fac o poza. Nu îmi venea sa cred. Părea minunat ce se vedea pe cer. A fost una dintre cele mai frumoase momente.

Poți completa tu ca să ajungi la 200 de cuvinte.

Coroana?

Răspuns de yoanalupu1141
1

Răspuns:

,,LUNA SÂNGERIE,,

Intr-o seară de 31 octombrie,adică de Halloween,ieșisem afara cu prietenii.îi spusesem mamei ca nu voi sta mult,și ca ma întorc repede,cât timp este lumină afara deoarece îmi este foarte teama de întuneric dar cel mai tare de acea luna sângerie de Halloween...

Timpul trecuse lin cat sa nu-mi dau seama când a trecut.Totusi,observând ca afara e deja noapte,am continuat sa stau afara.

Luna își făcea apariția ușor,ușor,iar acea luna înfricoșătoare a ajuns deasupra mea.Eram speriată dar nu aveam ce face...trebuia sa ajung acasă.

Începusem sa merg și în același timp sa îmi înving aceasta frică iar în final am ajuns acasă,uimită de întâmplarea din acea noapte.

Alte întrebări interesante