Limba română, întrebare adresată de moroianulorena99, 9 ani în urmă

o compunere cu titlul ramas bun doamna invatatoare , ramas bun clasa a4a .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deeabuleu
340
          Imi amintesc cu drag prima zi de scoala, cand am intrat pe usa clasei si ma intrebam ce caut aici, iar astazi, intru pentru ultima oara cu sufletul apasat de durerea despartirii.
           Dragi colegi, va mai amintiti cand faceam bastonasele si invatam sa citim? Totul ni se parea asa greu si complicat... Va mai amintiti primul test? Cu totii tremuram de emotie, iar frica ne strabatea sufletul. Acum, aceste momente au ramas frumoase amintiri.
         Desigur, nu am fi reusit nimic fara ajutorul doamnei invatatoare, care ne-a ingrijit si sustinut ca o mama. Doamna invatatoare a ajutat la pregatirea noastra ca oameni si cu ajutorul celorlalti invatatorii, au ajutat la cladirea intelepciunii noastre, iar cu totii suntem recunoscatori pentru asta. 
       Doamna invatatoare, mereu veti ramane in amintirea noastra, cu chipul dumneavoastra angelic, cu vorbele dumneavoastra dulci si bunatatea si intelepciunea fara limite. Va multumim cu totii ca ati impartasit cu generoxitate cunostintele dumneavoastra cu noi si ca ati avut rabdare cu fiecare dintre noi in acesti 4 ani. 
     Va iubim si suntem profund recunoscatori pentru acesti ani minunati, Ramas bun doamna invatatoare, ramas bun clasa a IV-a !!
Alte întrebări interesante