Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

o compunere cu titlul ,,Vacanta de vara,,​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de localghost16
1

Răspuns:

Vacanța de vară a fost un dezastru pentru mine, însă nu așa cum vă gândiți când auziți cuvântul dezastru. A fost o încrengătură de evenimente ciudate, unul după altul, un șir de ghinioane și noroc în același timp care pare să mă fi urmărit de-a lungul vacanțelor.

Mai întâi a fost întâlnirea cu un urs în cea mai luxoasă și frumoasă pădure. Aerul rece de munte ne umplea plămânii și ne dădea fiori pe șira spinării. A fost surprinzător cât de friguroși pot fi munții chiar și în timpul verii.

Norocul acestei povești este că ursul nu ne-a observat

Atunci când am prins un somn uriaș în timp ce pescuiam cu bunica mea pe un lac relativ liniștit. Acum poate părea grozav, dar peștele aproape că ne-a mâncat toată rezerva de viermi înainte de a-l putea arunca înapoi la locul lui!

Sau acea dată când un animal a scăpat de la grădina zoologică pe care o vizitam cu familia mea și a trebuit să plecăm, dar am găsit o pisică pe care am adoptat-o și am ajuns să o iubim.

În general, vacanța mea de vară a fost un dezastru frumos care mi-a oferit o mulțime de povești de spus şi o mulțime de amintiri minunate.

Alte întrebări interesante