Limba română, întrebare adresată de dmncarmen, 9 ani în urmă

O compunere de 15-20 randuri in care sa relatezi o intamplare deosebita petrecuta intr-o zi de primavara. Va rog repede!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de duduialayza
10
Dis de dimineata ma-m sculat foarte greu. Ma-m dus sa ma spal pe fata si sa ma imbrac deoarece aveam scoala. Si plus de asta eram in saptamana scoala alt fel.
Cand am ajuns la scoala totii colegi mei mi-au spus ca astazi vom face doar pictura, eram foarte fericita.A venit doamna profesoara si am inceput sa coloram si sa pictam, fiecare coleg desena ceva, Laura a desenat un fluture,Ioana un copil,Alex o motocicleta,iar eu o scoala. Doamna ne-a lasat sa facem ce vrem sa ne jucam, sa alergam, cantam,sa ne mutam. Pana cand a spus ca ea va pune o muzica si trebuie sa dansam. Cine danseaza cel mai frumos. Iar eu si Ioana ne-am oferit. Din pacate dupa ce am dansat colegii ne-au votat. Eu am castigat si eram atat de vesela. Ioana se bucura pentru mine deoarece oricum era cea mai buna prietena. Ne-am dorit ca mereu sa se intample asta la scoala. A fost o zi deosebita impreuna cu colegii si cu doamna profesoara Blideanu Maria. 


duduialayza: SPER CA TE-AM AJUTAT
duduialayza: AM FACUT-O CAM MICA, LUNGESTE-O TU..
duduialayza: SAU POT SA O IS TERMIN..
duduialayza: UITE
dmncarmen: mersi mult! :))
duduialayza: npk
Alte întrebări interesante